Ta’lim

Download Ceramah :

CERAMAH HAMKA

KH. AF. GHAZALI

DRS. JUJUN JUNAEDI

KH. ZAINUDIN MZ.

Prof. Dr. QURAISH SHIHAB

ABU BAKAR BAASYIR

Campuran:

5 Responses to Ta’lim

  1. Quantum says:

    hatur nuhun akang balebat….
    INsya Allah mung hoyong berinovasi

  2. Ahmad says:

    Jazakallohu akhsanal jaza

  3. bayu says:

    hatur nuhun pisan, kuring milari cd ceramah alm. sesah pisan, alhamulilah ayeuna kenging, sabab kuring mahabbah ka al, KH. AF, Gojali teh, taun 1997 kantos ceramah di lembur sim kuring di Cicurug Sukabumi. sakali deui nuhun, Insya Allah ku kuring dimanfaatkeun, mudah-mudahan fahalanya ngocor pikeun alm. oge ka akang yeung u gaduh ieu blog. wassalam

  4. Hobirudin ZA says:

    assalamualaikum wr wb,
    hatur nuhun…kang toni…anu tos rapekan ngadamel mp3 ceramah ti al mukarrom ajamin….mugia sing janten kasaean….utamina dina ngadangukeun deui pituah ti apara allamah….anu tos teruji ka-ilmu-annana sareng kasolehan-nana…..mugia mantenna sing aya dina rohmat alloh.
    nuhun pisan abdi tos nga-download mp3-na…
    manawi aya saran ….tiasa ditambih deui koleksina….supados langkung euyeub tur lengkep
    NUHUN PIsan….Kang…
    wassalamulaikum wr wb.

  5. Ass. Saya rencana awal bulan ini naik haji dan pingin sekali untuk mendownload ceramah Bpk. Q. Sihab yang seleurunnya ada untuk saya mesukkan ke IPOD saya agar dapat memperkaya saya selama di sana. Bagaimana caranya dan administrasinya ? Wass

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: